nieuws

De Best Wijnkopers stopt

Restaurant

De Best Wijnkopers uit het Noord-Hollandse De Goorn stopt per direct met haar activiteiten. In de zomer van 2012 overleed oprichter Harry de Best. Nel de Haan en haar dochter staken nu de activiteiten van het wijnbedrijf.

De Best Wijnkopers stopt

Nel de Haan en dochter Annika maakten het bericht van sluiten maandag 13 januari bekend in een e-mail aan relaties.

Nel de Haan: ‘Na het overlijden van Harry de Best heb ik getracht de activiteiten zo goed mogelijk voort te zetten.’ De Haan en haar dochter laten weten te stoppen vanwege teruglopende marges, minder omzet en gezondheidsredenen.

‘Per dinsdag 14 januari  zal mijn verzoek tot eigen faillissement worden uitgesproken door de rechtbank.’ Ze besluit de mail: ‘Bedankt voor de prettige samenwerking alle afgelopen jaren en het vertrouwen welke jullie allen in ons hebben gehad.’

Reageer op dit artikel