nieuws

Didix neemt De Nationale Kadobon over

Restaurant

Het Amsterdamse bedrijf Didix, marktleider in de cadeaukaartenbranche in Nederland, neemt De Nationale Kadobon met onlinewinkel over. Didix is ook eigenaar van het RestaurantCadeau waarbij ruim duizend restaurants zijn aangesloten.

Didix neemt De Nationale Kadobon over

Door de overname van De Nationale Kadobon zegt Didix zijn marktpositie in de Nederland te verstevigen. De overname maakt deel uit van de verdere groeistrategie van het internationale bedrijf. De partijen maakten geen financiële details bekend. Het is niet bekend of er nu ook restaurantbezoeken aan de Nationale Kadobon worden toegevoegd.

De Nationale Kadobon is sinds jaren een begrip in Nederland. In 2010 is het concept vernieuwd in een onlineformule. De Nationale Kadobon is onder meer verkrijgbaar bij diverse winkelketens.

Didix is naast de Restaurant Cadeaukaart ook eigenaar van BioscoopCadeau, Beauty&ParfumCadeau en de ‘HEMA lekker weg belevenisboxen’. Sinds oktober 2013 is Didix tevens actief in de Belgische cadeaukaartenmarkt met de lancering van cadeauconcept ‘CinemaCadeau’.

Reageer op dit artikel