nieuws

Gevreesde eetpiraat dood aangetroffen

Restaurant

De misschien wel meest gevreesde eetpiraat van België is dood. Titus Clarysse, die in Gent en omgeving meer dan honderd maal in restaurants at zonder te betalen, is dood aangetroffen in zijn appartement.

Gevreesde eetpiraat dood aangetroffen

Dat meldt de internationale site Independent.co.uk. De politie heeft het overlijden van Clarysse bevestigd en laat weten onderzoek te doen naar de exacte doodsoorzaak.

Clarysse was de laatste jaren een gevreesde gast in Gentse horeca. Hij at meer dan honderd maal in verschillende restaurants zonder te betalen. Een woordvoerder van de lokale horecavereniging in Gent laat weten het niet voor te kunnen stellen dat de dood van de eetpiraat iets te doen heeft met gefrustreerde restauranthouders.

De politie laat weten dat het levenloze lichaam van de 35-jarige Clarysse is aangetroffen in zijn appartement. Onderzocht wordt wat de doodsoorzaak is.

Reageer op dit artikel