nieuws

Restaurant Reuring naar Euro-Toques

Restaurant

Het Amsterdamse restaurant Reuring van chef Martin den Hollander en Wouter Aalst wordt lid van de restaurantclub Euro-Toques Nederland. De inauguratie komt voor rekening van Paul Fagel.

Restaurant Reuring naar Euro-Toques

Reuring, restaurant aan de Amsterdamse Lutmastraat, treedt toe tot Euro-Toques Nederland. De chef van Reuring, Martin den Hollander staat bekend om zijn verhalen aan tafel over de gerechten. Hij serveert telkens een wisselend chef’s menu van seizoens- en streekproducten.

De leden van Euro-Toques staan voor waarborg van kwaliteit en smaak en behoud van culinaire tradities en bescherming van kleine producenten.

Tegelijk met de inauguratie op zaterdag 18 januari presenteert Reuring de nieuwe aankleding van het restaurant. De zaak krijgt een speciaal gevelschild om het lidmaatschap aan gasten kenbaar te maken.

Reageer op dit artikel