nieuws

’t Schulten Hues sluit zusterrestaurant Qlump

Restaurant

Restaurant Qlump in Zutphen is dicht. Het restaurant van Peter Gast en Jacqueline van Liere van sterrestaurant ’t Schulten Hues in Zutphen heeft op 27 december de deuren gesloten.

’t Schulten Hues sluit zusterrestaurant Qlump

‘Niet alles is voor eeuwig en iedereen houdt van verrassingen en vernieuwing. Daarom houdt Qlump op te bestaan en zijn we bezig met de uitvoering van nieuwe ideeën en concepten: Club Newport 1852 in Huizen’, zo staat te lezen op de website van ’t Schulten Hues.

Qlump heeft twee jaar gedraaid in de kelder van Hampshire Hotel ’s Gravenhof Zutphen, pal tegenover ’t Schulten Hues. Het restaurant onderscheidde met een menukaart met daarop klassiekers van bevriende topchefs, zoals Jonnie Boer, Ron Blaauw en Niven Kunz.

In december vorig jaar werd bekend dat ’t Schulten Hues nauw betrokken wordt bij een vernieuwend restaurant in het Hampshire Hotel Newport in Huizen. Per 15 januari moet Club Newport 1852 actief zijn. Sterkok Peter Gast is er verantwoordelijk voor de wijn- en spijskaart. Ook tekent Gast voor de ontwikkeling van het concept.

Reageer op dit artikel