nieuws

Diner Jaarkaart overgenomen

Restaurant

De Diner Jaarkaart is overgenomen door Didix. De nieuwe eigenaar Didix zegt marktleider te zijn op het gebied van cadeaukaarten. De huidige directie van Diner Jaarkaart gaat mee naar Didix.

Diner Jaarkaart overgenomen

Didix heeft een sterke positie weten te veroveren binnen het restaurantwezen. Door de ondernemingen te bundelen, kunnen we nog meer toegevoegde waarde leveren aan consumenten en horeca’, aldus directeur Henk Jansen van Diner Jaarkaart.

De huidige directie van Diner Jaarkaart – Henk Jansen en Patrick de la Rie – zullen zich vanuit Didix blijven inzetten ‘voor de realisatie van meerwaarde voor de horeca’, zo staat te lezen in een persbericht van Didix.

Didix is eigenaar van onder andere RestaurantCadeau, BioscoopCadeau, De Nationale Kadobon, Beauty&ParfumCadeau en HEMA. Sinds oktober 2013 is Didix tevens actief op de Belgische markt met de lancering van cadeauconcept CinemaCadeau.

De Diner Jaarkaart bestaat sinds 1999 en biedt 25 procent korting bij aangesloten restaurants. De Diner Jaarkaart is onder andere te verkrijgen op Dinerjaarkaart.nl en bij Primera.

Reageer op dit artikel