nieuws

Heston Blumenthal opnieuw dicht door noro-virus

Restaurant

Tweesterrenrestaurant Dinner van chef-kok Heston Blumenthal is zondag voor een week dichtgegaan vanwege een besmetting met het noro-virus. Het is niet de eerste keer dat de chef-kok vanwege een besmetting dicht moet.

Heston Blumenthal opnieuw dicht door noro-virus

De afgelopen weken werden 24 gasten en 21 medewerkers ziek. Zij kregen last van diarree en moesten overgeven. Onderzoek wees uit dat het hoog besmettelijke noto-virus de oorzaak is. Hierna is direct besloten de eetgelegenheid te sluiten en te ontsmetten.

Het is niet de eerste keer dat de chef-kok vanwege een besmetting dichtgaat. In 2009 sloot Blumenthal zijn driesterrenrestaurant The Fat Duck in Bray voor twee weken nadat ongeveer 500 mensen ziek waren geworden.

Reageer op dit artikel