Nieuw lid voor Euro-Toques restaurants

Nieuw lid voor Euro-Toques restaurants

Restaurant George, voorheen Klein Fornuis in Leidschendam, van George Longhitano treedt toe tot restaurantclub Euro-Toques.

Restaurant George aan het Sluisplein in Leidschendam wordt lid van restaurantorganisatie Euro-Toques. Eigenaar George Longhitano heeft recent ook de naam van de zaak gewijzigd: Restaurant George heette voorheen Klein Fornuis. Longhitano heeft ook het interieur van de zaak aangepakt. De keuken blijft ongewijzigd.

De officiële inauguratie is op woensdag 5 februari. Dit moment wordt ook de naamswijziging gevierd. Wethouder Marcel Houtzager (projectwethouder), Ted Janssen (voorzitter Euro-Toques Nederland), Daam Scharloo (Officier Sabreur) en Roger Souvereyns (Restaurant Scholtenshof) verzorgen dit officiële moment

Meer nieuwe leden

Euro-Toques verwelkomde recent meer nieuwe leden. Zo trad restaurant Reuring recent uit Amsterdam toe tot de club en eind vorig jaar werd het eerste Van der Valk restaurant lid van Euro-Toques. Dit is de Cantharel in Apeldoorn.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.