Jalhay, Bahadoer, Marrees en Mertens samen achter de kachel

Jalhay, Bahadoer, Marrees en Mertens samen achter de kachel

Emmanuel Mertens, Pascal Jalhay, Soenil Bahadoer en Jan Marrees gaan samen achter de kachel staan om een speciaal diner te serveren in Weert. De sterchefs hebben allemaal binding met het Limburgse stadje.

Vier 'Weerter' topchefs Emmanuel Mertens, Pascal Jalhay, Soenil Bahadoer en Jan Marrees koken op dinsdag 13 en woensdag 14 mei een sterrendiner in een kerk. Ze koken in een mobiele keuken in de Paterskerk op de Biest in Weert. Voor dit Michelinsterrendiner koken ze elk een van hun eigen signature dishes.

Op 14 mei schuiven ook de TV-koks Julius Jaspers en Ramon Beuk aan om te genieten van de kookkunsten van de sterrenkoks.

Weert 600 jaar
Het speciale diner wordt gehouden om Weert, 600 jaar stad, te vieren. Weert kreeg haar stadsrechten in die bewuste Paterskerk. Ter gelegenheid van dit jubileum verschijnt ook het kookboek 'Buitengewoon Tafelen met 60 markante Weertenaren'.

Het diner kost 95 euro, exclusief wijnen en 135 euro inclusief wijnen.