Team Henri Alpe d'HuZes veilt diners tijdens benefietavond

Team Henri Alpe d'HuZes veilt diners tijdens benefietavond

Foodproducent Henri uit Drunen houdt op 29 maart 2014 een benefietavond in Utopia in Drunen. Daarbij worden onder meer diners geveild van chef-koks. De opbrengst gaat naar het KWF Kankerbestrijding.

Een team van Henri, producent van koelverse maaltijden, sauzen en soepen, neemt op 5 juni deel aan de Alpe d'Huzes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen, vindt de benefietavond plaats. Daarbij worden diensten en producten geveild die passen bij het bedrijf en veelal te maken hebben met eten en voeding.

Chefs

Tijdens de avond kan worden geboden op chefs thuis komen koken voor vier tot acht personen. De chefs zijn: Monique Nefkens, Johan Zweeren, Berry Hoosemans, Arjan Siemerink, Ton Verhaar en Andy Cuijpers. Daarnaast doen medewerkers van Henri als Hans de Kruijf, René de Lange, Jöran Douma en Leon van der Heijden mee.
Daarnaast is er te bieden op diverse workshops zoals zelf taarten of sushi maken en verschillende dinercheques van o.a. Beau in Nijmegen.

Eigen team

Het is voor het tweede jaar dat Henri in actie tijdens Alpe d'Huzes. Vorig jaar is één medewerker de berg op gefietst en hebben zeven koks gekookt voor alle deelnemers en vrijwilligers. Dit jaar verschijnt Henri met een eigen team aan de start. Dit bestaat uit vier medewerkers aangevuld met vrienden en familieleden. Daarnaast gaan er opnieuw acht koks mee die maaltijden bereiden bovenop de Alpe d'Huez.

Op de facebookpagina en website van Henri is meer informatie te vinden. Naast de veiling gaat de opbrengst van de drankjes en hapjes op de benefietavond volledig naar het KWF Kankerbestrijding.