nieuws

Alle restaurants JRE naar Couverts

Restaurant

Alle 28 restaurants die zijn aangesloten bij Les Jeunes Restaurateurs d’Europe hebben zich aangesloten bij het online reserveringssysteem van Couverts. Ook zetten ze samen een restaurantactie op voor jongeren.

Alle restaurants JRE naar Couverts

Naast het online reserveren gaan Couverts en JRE ook op andere gebieden samenwerken. Ze starten bijvoorbeeld een actieweek voor jongeren waarvan Couverts mediapartner is: de JRE Springbreak. ‘Het partnership met Couverts biedt ons de mogelijkheid om onze marketinginitiatieven grootser in de markt te zetten,’ zegt Rik Jansma, voorzitter van de JRE.

JRE Springbreak

Springbreak is een restaurantactie waarbij jongeren tot 25 jaar kennis kunnen maken met JRE restaurants in Nederland.

De eerste editie van de ‘JRE Springbreak’ vindt plaats van maandag 19 tot en met zondag 25 mei 2014. Tijdens deze week serveren alle JRE restaurants in Nederland voor deze specifieke doelgroep een driegangenmenu voor 40 euro waarbij ook het aperitief, de wijn, water en koffie zijn inbegrepen.

Reageer op dit artikel