nieuws

Boerma*** en Famous Flavours werken samen

Restaurant

Onder de naam ‘Famous Flavours by Jacob Jan Boerma’ gaan cateringbedrijf Famous Flavours en driesterrenkok Jacob Jan Boerma (De Leest, Vaassen) een samenwerking aan. Op 25 mei 2014 is de lancering hiervan tijdens het Summer Event in Muiden.

Boerma*** en Famous Flavours werken samen

Famous Flavours speelt door de samenwerking met De Leest in op de groeiende vraag naar zeer hoogwaardige culinaire evenementen.’We willen allebei het beste van het beste aanbieden aan onze gasten’, zegt Tobias Overgoor, oprichter van Famous Flavours.  ‘De aanvragen die we van particulieren en uit het bedrijfsleven krijgen, richten zich meer en meer op bijzondere drankspijs combinaties.’

Verspilling

De twee culinaire ondernemers richten zich in dit nieuwe concept op ‘fine dining’ en duurzaamheid. Er wordt gebruik gemaakt van lokale, seizoensgebonden producten en veel vis. Minimale verspilling van voedsel is een belangrijk uitgangspunt.

Thee

De exclusieve samenwerking gaat verder dan alleen bewust koken. Jacob Jan Boerma: ‘Onze passie voor thee komt naar voren in de bijzondere thee-spijs combinaties, een nieuwe internationale trend die we in Muiden presenteren.’ Tijdens de lancering van hun Famous Flavours by Jacob Jan Boerma combineren ze lichte seizoensgerechten met veel vegetarische elementen en de fijnste Chinese theesoorten.’

Reageer op dit artikel