Na een periode van bijna negen jaar komt per 1 juli van dit jaar een eind aan de exploitatie van restaurant Tandjong Priok in Arum door Esther en Sicco Gerlsma.
Esther Gerlsma
Na de sluiting wil Esther zich sterk blijven maken voor het uitdragen van de kennis van de hedendaagse Indonesische keuken.
Indonesische keuken
'Het besluit om te stoppen heeft veel moeite gekost, maar we kiezen nu voor meer balans in ons leven', aldus Sicco (67).
'In die balans kunnen we als gezin meer tijd met elkaar doorbrengen en kan Esther zich blijven inzetten voor de Indonesische keuken.'
Euro-Toques
Tandjong Priok sloot zich vorig jaar september aan bij Euro-Toques. De ondernemers maakten destijds ook bekend in hetzelfde pand een tweede eetgelegenheid, met Thaise keuken, te openen.
GaultMillau en Lekker
Het Indonesische restaurant heeft 13 punten GaultMillau en is opgenomen in de Lekker 500.