nieuws

Nieuw jasje voor GrabandFly van HMS Host

Restaurant

Het to go concept van HMSHost op Schiphol, GrabandFly heeft een opfrisbeurt gekregen. Op de G-pier van Amsterdam Airport Schiphol is op 26 mei 2014 de 2.0 versie van dit concept geopend.

Nieuw jasje voor GrabandFly van HMS Host

Deze GrabandFly is de eerste van de in totaal zeven bestaande GrabandFly locaties die een nieuw uiterlijk krijgt. De nieuwe 2.0 versie biedt een uitbreiding op het ‘to go’ assortiment in een moderner en strakker uiterlijk. De GrabandFly-formule is bedoeld voor gasten die op weg zijn naar de gate en weinig tijd hebben.
‘Door de inrichting en doordat er geen zitplaatsen zijn, weten reigers dat ze snel worden geholpen. Ook is de inrichting zodanig dat het concept in korte tijd hoge volumes kan verwerken,’ vertelt Jan Willem Hilbron, General Manager HMSHost Schiphol Airport.

Merrychef

Reizigers kunnen in GrabandFly 2.0 terecht voor verpakte sandwiches, salades, wraps, verschillende kwalitatieve sappen en smoothies, yoghurt, fruit en desserts. Warme broodjes en snacks worden bereid in de ‘Merrychef’. Hierin zijn in minder dan een minuut gerechten te verwarmen.

Innovatie-award

HMS Host staat in de Misset Horeca Top 100 van grootste merken en bedrijven op nummer 11. Tijdens de bekendmaking van de lijst voor 2014, nam Walter Seib van HMS Host de innovatie-award in ontvangst.

Reageer op dit artikel