nieuws

Nieuwe Polderkeuken lanceert instagrammenu

Restaurant

Restaurant de Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk lanceert op 5 juni 2014 het Poldermenu via Instagram.

Nieuwe Polderkeuken lanceert instagrammenu

Naar eigen zeggen is De nieuwe polderkeuken het eerste restaurant in Nederland dat met een instagrammenu komt. ‘Ik zag in New York een restaurant waar ze Instagram succesvol inzetten. Ik weet dat veel mensen het leuk vinden om ons eten te fotograferen en daar ga ik op inspelen’, aldus chef-kok en eigenaar Frank Streefland.

Polderkeukenmenu

Het werkt als volgt. ‘Gasten in ons restaurant kunnen foto’s maken van ons menu en het toevoegen aan onze Instagram profiel. Bovendien, kun je door te zoeken op #polderkeukenmenu ook zien wat je vrienden lekker vinden.’

Acht gangen

Het Poldermenu is een achtgangenmenu. Daarin zijn vis-, vlees- en vegetarische specialiteiten verwerkt zijn. De gast gaat alshetware op reis door de polder. Vanaf 5 juni is dit Poldermenu te volgen het account van de Nieuwe Polderkeuken op Instagram:’polderkeukenmenu’.

Reageer op dit artikel