Wageningsche Berg strikt souschef Kromme Dissel*

Wageningsche Berg strikt souschef Kromme Dissel*

Hotel De Wageningsche Berg in Wageningen heeft Dietmar Baars aangesteld als chef-kok van restaurant Belmonte. Baars komt over van sterrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum en werkte in het verleden ook bij Ron Blaauw.

Dietmar Baars is de nieuwe chef-kok van restaurant Belmonte van hotel De Wageningsche Berg in Wageningen, zo schrijft De Gelderlander.

Bilderberg

Baars komt over van het met één Michelinster bekroonde restaurant De Kromme Dissel in Bilderberg-hotel Klein Zwitserland. Daar was hij actief als souschef.

Ron Blaauw

De nieuwe chef-kok van Belmonte begon zijn loopbaan in 2005 bij De Kromme Dissel en werkte daarna enige tijd voor restaurant Ron Blaauw in Amsterdam.

NK Jonge chefs

In januari 2009 won hij tijdens de Horecava de wedstrijd om het Nederlands kampioenschap koken voor koks onder de 25.

Verbouwing

In 2010 keerde hij terug in de sterkeuken in Heelsum, nu stapt hij over naar hotel De Wageningsche Berg, dat begin dit jaar opende na ruim een jaar slopen en (ver)bouwen.

Bekijk hier een fotoreportage.