nieuws

Donatie &samhoud places** aan SOS Kinderdorpen

Restaurant

Tweesterrenrestaurant &samhoud places in Amsterdam is een samenwerking aangegaan met SOS Kinderdorpen. De eetgelegenheid van Moshik Roth en Salem Samhoud heeft een donatie gedaan, waarmee ongeveer 100.000 maaltijden aan kinderen kunnen worden gegeven.

Donatie &samhoud places** aan SOS Kinderdorpen

De samenwerking met SOS Kinderdorpen is het directe resultaat van de visie van &samhoud places, aldus managing partner Ingrid Smolders. ‘Together we build a brighter future. We give gastronomy to the world by inspiring and connecting people.’

Smolders vervolgt: ‘Om deze visie te onderstrepen, geeft &samhoud places ook terug, in de vorm van donaties aan SOS Kinderdorpen. Met onze donatie kun kunnen er ongeveer 100.000 maaltijden aan kinderen worden gegeven.’

Moshik Roth

Moshik Roth en Smolders brachten recent een bezoek aan SOS Kinderdorp Kumasi in Ghana. Wereldwijd heeft de organisatie 545 kinderdorpen in 133 landen.

Streetfood-restaurant

Begin dit jaar werd het concept op de begane grond van &samhoud places aangepast.

De loungesetting zoals die er was sinds de opening in 2012, is ingeruild voor een streetfood-restaurant.

Bekijk hier een fotoreportage van het streetfood-restaurant.

Reageer op dit artikel