nieuws

Gordon Ramsay stopt met Kitchen Nightmares

Restaurant

Gordon Ramsay stopt met zijn veelbesproken tv-programma Kitchen Nightmares. Daarmee komt een eind aan tien jaar televisie waarin Ramsay regelmatig onderwerp van gesprek was vanwege zijn opvliegende karakter en gebruik van krachttermen.

Gordon Ramsay stopt met Kitchen Nightmares

Ramsay begon in 2004 met het programma. In tien jaar tijd was hij met het programma actief in vele landen waarbij het 123 restaurants bezocht in 99 steden. Kitchen Nightmare werd uitgezonden in meer dan 150 landen.

De hele wereld kreeg te zien hoe ruw Ramsay regelmatig met keukenpersoneel omging. Hij spaarde daarbij geen medewerker. Door zijn vloeken en agressieve gedrag was Ramsay voer voor discussie. Vooral professionele koks verafschuwen zijn ouderwetse manier van leiding geven aan een keuken.

Reageer op dit artikel