nieuws

Grant Achatz kondigt nieuwe zaak aan

Restaurant

De Amerikaanse topkok Grant Achatz, die in september naar ons land komt, opent een nieuw restaurant. Achatz, die een kookdemonstratie geeft op Chefs (R)Evolution in Zwolle in september, opent volgend jaar een nieuw restaurant in Chicago.

Grant Achatz kondigt nieuwe zaak aan

Tegenover Eater.com heeft Achatz laten ontglippen dat hij verwacht dat het restaurant ‘ergens in februari of maart 2015’ de deuren opent. Naast een nieuwe zaak in Chicago is Achatz ook bezig met een pop-up restaurant in New York. Deze moet in oktober draaien.

Achatz is een van de vele internationale topkoks die op Chefs (R)Evolution in Zwolle een kookdemonstratie geeft. Achatz staat geprogrammeerd voor maandag 15 september. Chefs (R)Evolution vindt plaats op 14 en 15 september en naast Achatz komen onder andere René Redzepi, Massimo Bottura en Quique Dacosta in actie. Ook de Nederlandse topchef René Ekkebus, die al jaren een restaurant runt in HongKong, komt naar Nederland.

Reageer op dit artikel