nieuws

Heston Blumenthal opent restaurant op vliegveld

Restaurant

De Britse sterrenkok Heston Blumenthal opent deze week een nieuw restaurant op Heathrow Airport in Londen. Het gaat om The Perfectionists’ Café op terminal 2.

Heston Blumenthal opent restaurant op vliegveld

Het restaurant maakt deel uit van een miljoenen kostende renovatie van de terminal. De gerechten op de kaart in The Perfectionists’ Café zijn gebaseerd op de tv-serie In Search of Perfection, die enkele jaren geleden draaide op de BBC en waarin Blumenthal gerechten maakte.

Zo worden burgers, pizza’s, fish and chips, ijs geserveerd. De gerechten zijn van hoogwaardige kwaliteit volgens de standaard van Blumenthal die een driesterrenrestaurant (Fat Duck) en een tweesterrenrestaurant (Dinner) runt.

Het interieur van The Perfectionists’ Café doet denken aan de jaren zestig en de zaak telt 155 stoelen.

Reageer op dit artikel