nieuws

Twee nieuwe horecabedrijven in Amsterdam West

Restaurant

Deze zomer openen in Amsterdam West twee nieuwe horecabedrijven. Locatie: de voormalige tramremise aan het Bellamyplein. Medio juli gaan de twee bedrijven, Brasserie Halte 3 en restaurant Meat West, open.

Twee nieuwe horecabedrijven in Amsterdam West

Brasserie Halte 3 wordt een locatie voor een espresso met een stukje taart of een uitgebreide lunch of diner. In de zomer kunnen gasten er buiten zitten op het terras. Totaal telt het bedrijf 200 couverts. De keuken van Brasserie Halte 3 staat onder leiding van chef Hans Ribbens.

Bij Meat West worden vleesgerechten geserveerd met een bijpassend glas wijn. Ook deze zaak heeft een terras. Hier heeft Medard Sonneville de keuken onder zijn hoede. In deze zaak is plaats voor 150 gasten. Daarnaast hebben beide bedrijven samen een terras van in totaal 400 vierkante meter.

Verder gaat er in hetzelfde complex nog een nieuw horeca concept van start: de Foodhallen, een indoor food market. Voor dit project worden nog partners gezocht.

Eigenaren van de twee zaken zijn de vier mannen Chong Chu (Restaurants Sapporo en Shanghai City), Tsibo Lin (Linden Hotel, Hotel van Onna), Zing-Kyn Cheung en Rakish Gangapersad. Ze hebben allemaal een achtergrond in de horeca en het bedrijfsleven.

De Hallen Amsterdam heeft naast de bovengenoemde horeca ook een bibliotheek, een hotel, een filmzaal en diverse retail.

Reageer op dit artikel