nieuws

Volledige line-up Chefs (R)Evolution 2014 bekend

Restaurant

Jonnie en Thérèse Boer hebben donderdagochtend de complete line-up van Chefs (R)Evolution bekendgemaakt. Op zondag 14 en maandag 15 september 2014 vindt de tweede editie plaats van ‘Chefs (R)Evolution’, het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival, in en rondom Librije’s Hotel en Theater De Spiegel in Zwolle.

Volledige line-up Chefs (R)Evolution 2014 bekend

Misset Horeca kon al eerder melden dat internationale toppers als Massimo Bottura, René Redzepi en Grand Achatz naar Zwolle komen. Nu is de complete line-up bekend van het evenement dat Jonnie en Thérèse Boer organiseren samen met het team van Port Culinaire en Thomas & Carola Ruhl.

Line-up internationale kookdemonstraties

 

Zondag 14 september 2014

Jonnie & Thérèse Boer*** (Restaurant De Librije, Nederland. Nr. 29 World’s 50 Best Restaurants)

Richard Ekkebus** (Amber, Hong Kong. Nr. 24 World’s 50 Best Restaurants)

Tim Raue** (Restaurant Tim Raue, Duitsland. Nr. 76 Top 100 Restaurants)

Dave Beran (Restaurant Next, Amerika)

Massimo Bottura*** (Osteria Francescana, Italië. Nr. 3 World’s 50 Best Restaurants)

 

Maandag 15 september 2014
René Redzepi** (Noma, Denemarken. Nr. 1 World’s 50 Best Restaurants)

Quique Dacosta*** (Quique Dacosta, Spanje. Nr. 41 World’s 50 Best Restaurants)

Björn Frantzén** (Restaurant Frantzén, Zweden. Nr. 23 World’s 50 Best Restaurants)

Sang-Hoon Degeimbre** (L’Air du Temps, België)

Grant Achatz*** (Restaurant Alinea, Amerika. Nr. 9 World’s 50 Best Restaurants)

 

BOERenmarkt XL

Naast de internationale kookdemonstraties is er de BOERenmarkt XL, waarbij bezoeekers op een laagdrempelige wijze kennismaken hoe rijk Nederland is qua producten en ingrediënten. Belangstellenden ontdekken de (wijn)boeren en verschillende ambachtelijke leveranciers van Jonnie en Thérèse Boer met daarbij een fijne selectie Alliance-chefs. Deze chefs bereiden gerechtjes in samenwerking met een van de boeren, waarbij bezoekers voor een mooi prijsje hun culinaire creaties en bijpassende wijnen proeft.

 

Kaartverkoop

Kaarten voor de kookdemonstraties zijn te bestellen via www.chefsrevolution.com en Theater De Spiegel. De toegangskaarten kosten € 49,95 per persoon per dag en € 79,95 per persoon voor beide dagen. De BOERenmarkt XL is gratis toegankelijk.

 

Chefs (R)Evolution 2014 wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdpartners Alliance Gastronomique, Bacchantes, Big Green Egg, Buscaglione Espresso, Hanos, Koninklijke Euroma, Lindenhoff, Miele Nederland, Schmidt Zeevis, VanDrie Group, Wensink Mercedes-Benz, Zwolle Marketing en Vechtdal Marketing.

Reageer op dit artikel