nieuws

Eigenaren Asian Glories omgekomen bij vliegtuigcrash

Restaurant

De eigenaren van Aziatische restaurant Asian Glories in Rotterdam zijn omgekomen bij de crash met Malaysia Airlines vlucht MH17. Medewerkers van het restaurant hebben dat op 17 juli bevestigd aan Metro.

Eigenaren Asian Glories omgekomen bij vliegtuigcrash

Eigenaresse Jenny Loh was samen met haar man en chef-kok vertrokken op 17 juli richting Maleisië aan boord van het toestel, Malaysia Airlines MH17, dat boven Oekraïne verongelukte.

Horeca-icoon

Van een Haagse hotelier, die niet bij naam genoemd wil worden, krijgt Misset Horeca de melding dat de eigenaren zijn overleden. ‘Aan boord van MH17 en dus overleden: topgastvrouw en horeca-icoon Jenny Loh en haar echtgenoot van Asian Glories in Rotterdam. RIP’, mailt hij. Aan de telefoon laat hij weten dat een ‘bijzonder mens’ is heen gegaan.

GaultMillau

Asian Glories genoot veel landelijke en regionale bekendheid. Het restaurant heeft vermeldingen in verschillende vooraanstaande gidsen zoals de GaultMillau en Michelin. De eigenaren van Asian Glories waren zeer actief in het Rotterdamse en stonden onder meer op het festival Rotterdamse Kost.

Euro-Toques

Het bedrijf was lid van restaurantorganisatie Euro-Toques. Op de website van deze organisatie is een bericht geplaatst waarin medeleven met de nabestaanden wordt betuigd. ‘Een groot en oneerlijk verlies’, zo laat Euro-Toques Nederland weten.

Reageer op dit artikel