nieuws

Explosie blaast dak van restaurant Rockanje

Restaurant

In het centrum van Rockanje heeft dinsdagavond een grote brand in restaurant De Bodega aan de Dorpsweg gewoed. Voorafgaand aan de brand is door omwonenden een explosie gehoord en gezien dat het dak omhoog kwam.

Explosie blaast dak van restaurant Rockanje

De brand brak rond kwart voor negen uit, doordat hulpdiensten snel aanwezig waren was rond half tien de brand onder controle. Het dak van het restaurant is grotendeels ingestort en de ravage is groot, meldt RTV Rijnmond. Ook de rest van De Bodega zou op instorten staan.

Volgens een politieagent zou de brand mogelijk zijn veroorzaakt door een gaslek na werkzaamheden door netbeheerder Joulz. Uit voorzorg werden twee ambulances en de traumahelikopter naar Rockanje gestuurd. Na onderzoek bleek niemand in het pand aanwezig te zijn geweest. Er vielen geen gewonden.

Reageer op dit artikel