nieuws

Finale Young Chef Award naar Gastvrij Rotterdam

Restaurant

De finale om de Young Chef Award vindt in 2015 plaats op de Rotterdamse horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Wedstrijdorganisator Euro-Toques heeft een meerjarige samenwerkingsovereenkomst getekend met de Rotterdamse beursorganisatie.

Finale Young Chef Award naar Gastvrij Rotterdam

Euro-Toques, de Nederlandse vereniging voor ambachtelijk werkende koks, organiseert de komende drie jaar diverse activiteiten op de beursvloer in Ahoy Rotterdam.
Vanaf 2015 faciliteert Gastvrij Rotterdam ook de finale van de Young Chef Award, waarvan dit jaar de halve finale in Ahoy plaatsvindt.

Keltum-prijs

Daarnaast wordt de jaarlijkse Keltum Restaurant Prijs uitgereikt tijdens Gastvrij Rotterdam. Deze prijs richt zich op restaurants die zijn aangesloten bij Euro-Toques en de doelstellingen van de vereniging het beste uitdragen.

Enthousiast

De voorzitter van Euro-Toques, Ted Janssen, is enthousiast over de samenwerking: ‘Gastvrij Rotterdam heeft zich in 2013 meteen bewezen als hoogstaand gastronomisch platform en is daardoor een zeer geschikte partner voor Euro-Toques.’ Tijdens de beurs zullen leden demonstraties geven, gerechten bereiden en uitserveren.
‘De samenwerking met Euro-Toques brengt Gastvrij Rotterdam weer naar een hoger niveau’, aldus Exhibition Manager Robert Melaard van de beursorganisatie.

Gratis

Gastvrij Rotterdam vindt op 22, 23 en 24 september 2014 plaats in Ahoy Rotterdam. Toegang is gratis voor horecaprofessionals in het bezit van een uitnodigingskaart of uitnodigingscode.

Reageer op dit artikel