nieuws

Jubileum voor Mijn Tent is Top-finalist

Restaurant

Moodz Eten en Drinken in Delft bestaat vijf jaar. Het bedrijf was vijf jaar geleden finalist in Mijn Tent is Top, een programma van Herman den Blijker. Het bedrijf uit Delft eindigde als tweede, achter Pastinaeck in Amersfoort. Meer dan de helft van de restaurants die hebben meegedaan aan het tv-programma Mijn Tent is Top is dicht.

Jubileum voor Mijn Tent is Top-finalist

De eigenaren van Moodz, George en Monique Zevenbergen, zagen dankzij het tv-programma van Herman den Blijker hun droom in vervulling gaan: een eigen horecabedrijf. Om het jubileum te vieren wilden ze ambitieuze thuiskoks dezelfde ervaring gunnen. Drie koppels mochten recent keuken en restaurant voor een dag overnemen.

Ook deze koppels werden op de voet gevolgd door een cameraploeg voor de opnames van ‘Mijn Tent voor één dag’. De winnaar krijgt een reis naar Antwerpen en deze prijs wordt uitgereikt door Meneer Reimers, jurylid van Mijn Tent is Top.

Veel deelnemers gestopt
Het jubileum van Moodz is uniek omdat meer dan de helft van de restaurants die hebben meegedaan aan het tv-programma Mijn Tent is Top, dicht is.

Reageer op dit artikel