nieuws

Sergio Herman kookt op Tomorrowland

Restaurant

Sergio Herman kookt dit jaar weer op het Belgische festival Tomorrowland. Vorig jaar stond hij met Jordi Roca achter de kachel op het festival, dit jaar met de toppers Kobe Desramaults (In de Wulf) en de Spanjaard Quique Dacosta (Quique Dacosta Restaurant).

Sergio Herman kookt op Tomorrowland

De drie chefs zijn samen goed voor zeven Michelinsterren. Gasten die aan tafel schuiven betalen fors, maar de opbrengst gaat volledig naar een goed doel dat de gasten zelf mogen kiezen. Volgens de Belgische medium Het Laatste Nieuws kost een tafel voor 12 minimaal 15.000 euro. In 2012 kookte Sergio Herman voor het eerst op het festival.

Ook de topchef Wout Bru (Chez Bru) heeft een eigen pop-up restaurant op het festivalterrein. Bart de Pooter van tweesterrenrestaurant De Pastorale heeft een Tomorrowland hamburger ontwikkeld. Deze burger van 100 procent rundvlees is op acht outlets verkrijgbaar op het festivalterrein.

Tomorrowland vindt plaats in het weekend van 19 juli en het weekend daaropvolgend, van 26 juli.

Reageer op dit artikel