nieuws

Wouter van Laarhoven: ‘Heel, heel, heel zuur

Restaurant

De sluiting van sterrestaurant De Molen in Kaatsheuvel komt nog steeds hard aan bij chef-kok Wouter van Laarhoven. Op Facebook bedankt hij voor de steun die hij de afgelopen dagen heeft gekregen.

Wouter van Laarhoven: ‘Heel, heel, heel zuur

‘Vandaag in de krant. Nu is het besef er volledig’, meldt Van Laarhoven op zijn Facebookpagina. ‘Het is heel, heel, heel zuur maar lieve mensen ik ben er 9 jaar chef-kok geweest en geen eigenaar zoals overal in de media wordt omschreven. Bedankt voor de ongelooflijke steun en lieve berichtjes’.

Restaurant De Molen bracht deze week naar buiten dat het per direct is gesloten. Het sterrestaurant kon niet meer opboksen tegen teruglopende omzetten als gevolg van de crisis. Van Laarhoven kreeg na de melding veel steunbetuigingen van vakgenoten en andere belangstellenden. Restaurant De Molen kreeg in 2008 een Michelinster.

Reageer op dit artikel