nieuws

Actieweek restaurants golfbanen

Restaurant

Er is een nieuwe actieweek in Nederland en wel voor restaurants van golfbanen. Tijdens de Course Dining Week die maandag 25 augustus begint, bieden diverse restaurants van golfbanen een driegangenmenu aan voor 25 euro per couvert.

Actieweek restaurants golfbanen

De nieuwe actieweek is in het leven geroepen om restaurants van golfbanen meer bekendheid te geven, ook bij niet-golfers. Initiatiefnemer is de brancheorganisatie van golfbaaneigenaren, de NVG.

Meer dan 50 golfbanen organiseren 25 tot en met 31 augustus onder de noemer ‘kom eens eten op de golfbaan’ de Course Dining Week. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er voor alle gasten een driegangenmenu geserveerd voor 25 euro per couvert.

De golfsport heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen en is volgens de NVG zeker geen sport meer voor de upper ten. ‘Door deze ontwikkeling is de golfbaan uitgegroeid tot een gezellige en bedrijvige ontmoetingsplaats, met het restaurant en de terrassen als kern.’

Reageer op dit artikel