nieuws

Gratis eten in restaurant bij spaaractie Albert Heijn

Restaurant

Albert Heijn is samen met IENS de Restaurant Spaaractie gestart. Klanten van Albert Heijn kunnen sparen voor een gratis driegangenmenu bij een van de deelnemende restaurants.

Gratis eten in restaurant bij spaaractie Albert Heijn

Bij elke €10,- aan boodschappen bij Albert Heijn geeft de supermarkt één zegel. Bij tien zegels is de spaarkaart vol en geeft dit recht op een gratis tweede driegangenmenu bij een van de deelnemende restaurants.

Voorwaarde is wel dat het eerste driegangenmenu gewoon betaald moet worden en dat er alleen kan worden geboekt via de speciale website www.restaurantspaaractie.nl. De actie heeft een regionaal karakter, omdat de zegels alleen geldig zijn in de regio van aankoop.

De spaarzegels worden van 11 augustus tot en met zondag 14 september verstrekt bij Albert Heijn. Voor deelnemers is het mogelijk om tot 7 december hun volle spaarkaart te gebruiken. De spaarkaart is alleen geldig bij een deelnemend restaurant in de regio die vermeld staat op de spaarkaart.

Reageer op dit artikel