nieuws

Otto Lenselink verlaat L’Exception

Restaurant

Otto Lenselink verlaat wijnbedrijf L’Exception Lenselink. De bekende wijnhandelaar begint Club Otto, een bedrijf waarbij hij een klein assortiment met topwijnen verkoopt aan een geselecteerde groep vrienden en relaties.

Otto Lenselink verlaat L’Exception

Lenselink stapt per 1 oktober op bij L’Exception Lenselink, zo meldt De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant vertrekt Lenselink in goede harmonie en blijft hij als ambassadeur betrokken bij het wijnbedrijf van Bert de Boer en Yolanda Lamboo.

De 64-jarige Lenselink blijft met Club Otto actief in de wijnwereld. ‘Ik begin lekker kleinschalig en zonder personeel. Ik zoek zelf de mooie wijnen in de Bourgogne en de Bordeaux uit. Vier wijnen rood, wit en bubbels wil maar voeren. En met een eigen label ontworpen door kunstenaar Michel Poort’, aldus Lenselink in De Telegraaf.

De al 35-jaar in de wijn actieve Lenselink begon in 2008 samen met Bert de Boer L’Exception. Kort daarvoor brak hij met het Belgische Fourcroy.

Reageer op dit artikel