nieuws

Terras The Jane prooi vandalen

Restaurant

Het terras van The Jane, het Antwerpse restaurant van Sergio Herman en zijn rechterhand Nick Bril, is beschadigd door vandalen. Chef Nick Bril roept op Facebook getuigen op zich te melden bij het restaurant.

Terras The Jane prooi vandalen

Restaurant The Jane en Nick Bril schrijven op Facebook: ‘Hello friends! Last night they trashed out our terrace… If anybody knows something… Saw something, please let us know… Thank you for helping us!’ Bij deze oproep staan vijf foto’s van het beschadigde terras en een kapotte ruit. Nick Bril gebruikt daarbij nog de duidelijke woorden ‘Fuck them’.

De vandalen sloopten een tafeltje, braken een ruit en vernielden enkele bloempotten. Op de Facebookpagina van het restaurant wordt ook opgeroepen tot mogelijke getuigenissen. Veel mensen reageren op de oproep. Daders zijn tot nu toe nog niet aangehouden.

The Jane opende in maart 2014 en is het nieuwste project van Sergio Herman. Na het succes van Oud-Sluis besloot de driesterrenchef om een nieuw concept op poten te zetten in Antwerpen. Het restaurant is gehuisvest in ’t Groen Kwartier, in een voormalige kapel.

Reageer op dit artikel