nieuws

Tienjarig Yelp is 5 miljard dollar waard

Restaurant

Recensiesite Yelp bestaat 10 jaar. De grootste recensiesite ter wereld heeft een explosieve groei achter de rug. Momenteel telt de site maandelijks 130 miljoen unieke bezoekers en is de site goed voor een waarde van 5 miljard dollar.

Tienjarig Yelp is 5 miljard dollar waard

De explosieve groei van Yelp wordt toegeschreven aan succesvolle fondsenwervingen en de continue drang om de service te vergroten. Dat laten de eigenaren Jeremy Stoppelman en Russel Simmons weten in een interview met USA Today.

Volgens Stoppelman is Yelp momenteel 5 miljard dollar waard en telt de site maandelijks 130 miljoen unieke bezoekers. Vorige maand introduceert Yelp een tool waarbij videorecensies geplaatst kunnen worden. Eerder dit jaar nam het SeatMe over, een boekingssite waarbij consumenten een restaurant kunnen reserveren.

Reageer op dit artikel