nieuws

Toprestaurant De Hofstee in Bladel dicht

Restaurant

Restaurant De Hofstee in Bladel heeft de deuren gesloten. Het bekende eetadres in Brabant heeft het faillissement aangevraagd.

Toprestaurant De Hofstee in Bladel dicht
Facebookpagina De Hofstee

Dat laten de eigenaren Rob en Shameeza van der Veeken weten op Facebook. ‘Helaas hebben wij het faillissement aangevraagd voor de Hofstee. Wij houden u op de hoogte van onze ontwikkelingen’, staat er te lezen op de Facebook-pagina van De Hofstee.

De mededeling zorgt voor veel reacties op Facebook. Naast verbazing zijn er vooral opbeurende woorden voor de eigenaren van het bekende Brabantse restaurant, gelegen in Bladel tussen Turnhout en Eindhoven.

De Molen Kaatsheuvel

Het is het tweede bekende Brabantse restaurant dat in korte tijd de deuren moet sluiten. Recent liet De Molen in Kaatsheuvel weten de deuren te sluiten. Deze week kwam naar buiten dat het restaurant in gewijzigde vorm in oktober weer open gaat. Of een dergelijke ontwikkeling voor De Hofstee ook aan de orde is, is niet bekend.

Reageer op dit artikel