nieuws

Aanmeldingen Sligro-programma naar 700

Restaurant

Het nieuwe programma ‘Fijnproevers’ van de Sligro heeft al bijna 700 aanmeldingen van horecaondernemers. Het programma biedt klanten van supermarktketen Emté korting bij aaneengesloten horecaondernemers. Sligro verwacht dat de horeca meer klanten krijgen.

Aanmeldingen Sligro-programma naar 700

Klanten van Emté supermarkten sparen vanaf vandaag punten voor het Fijnproevers programma. Elke euro besteed is een punt. Met deze punten kunnen zij korting krijgen bij lokale horecaondernemers. Horeca mag meedoen op voorwaarde dat men bij Sligro inkoopt.

Rendement horeca
Wat het de horeca gaat opleveren moet nu gaan blijken. De actie is interessant als het aantal nieuwe klanten opweegt tegen de korting die horeca moeten aanbieden. Inmiddels hebben zich dus al 700 horecaondernemers aangemeld.

Reageer op dit artikel