nieuws

Jonnie Boer: ‘Kiezen is niet slapen

Restaurant

Jonnie Boer, driesterrenchef van De Librije in Zwolle, heeft als juryvoorzitter twee winnaars gekozen in de strijd om de titel beste vegetarische chef van het jaar: chef Jermain de Rozario van sterrestaurant De Lindehof in Nuenen en Takis Panagakis, chef bij Mazie uit Den Haag.

Jonnie Boer: ‘Kiezen is niet slapen

Jonnie Boer: ‘Er was gewoon geen keuze mogelijk, hadden we dit wel gedaan had ik vannacht niet kunnen slapen’, aldus Boer over zijn beslissing om twee chef tot winnaar te kronen.

Jermain de Rozario en Takis Panagakis mogen zich komend jaar beide VariatieChef 2014 nomen, oordeelde Boer woensdag 27 augustus.

De jury koos unaniem voor deze opmerkelijke oplossing bij de professionele kookwedstrijd. Mazie scoorde met het gerecht ‘Land meets sea, east meets west’ en de ‘Vegetarische Rendang van Mama’ van De Lindehof wist Boer ook te imponeren.

Beide chefs winnen hiermee een stage van één week bij De Librije in Zwolle en één jaar lang gratis groente van Dutch Specials. Dit jaar was de vakjury zeer positief verrast door het hoogste niveau tot nu toe.

Reageer op dit artikel