nieuws

Judith van Diepen naar Harbour Club

Restaurant

The Harbour Club Scheveningen heeft Judith van Diepen aangesteld als nieuwe restaurantmanager. Van Diepen volgt Joël Oostdam op, die doorstroomd naar het restaurant in Amsterdam.

Judith van Diepen naar Harbour Club

Judith van Diepen begon haar carrière als eigenaar en manager van restaurant Mero. Een luxe visrestaurant aan de Tweede Binnenhaven in Scheveningen. Na zeven jaar maakte ze een uitstap naar het bedrijfsleven. Zo was Van Diepen onder andere mede eigenaar van Danzep Hotels (franchise holder van Easyhotel Benelux) en was zij verantwoordelijk voor het beheer van vastgoed.

Judith van Diepen is per 15 augustus restaurantmanager bij The Harbour Club in de jachthaven van Scheveningen. ‘Het aanbod van The Harbour Club om voor hen te gaan werken, kwam voor mij precies op het juiste moment. Gastheerschap is een prachtig en in Nederland ondergewaardeerd vak waar ik mij nu binnen en buiten The Harbour Club hard voor kan maken. Het restaurant in Scheveningen bestaat nu 6 jaar, een mooi moment om deze een nieuwe impuls te geven’, aldus de kersverse restaurantmanager.

General Manager Jaco de Kempenaer zegt veel vertrouwen te hebben in de samenwerking tussen Judith van Diepen en chef-kok Bas Koppenol.

Reageer op dit artikel