Nieuw in Amersfoort: Alberts eten & drinken

Nieuw in Amersfoort: Alberts eten & drinken

In Amersfoort is Alberts Eten & Drinken van start gegaan. Mede-eigenaar Jeroen de Greeff omschrijft zijn nieuwe bedrijf als een style venue. Hij runt het samen met compagnon Wouter te Loo. De keuken staat onder leiding van Mitchell Andriese.

Alberts Eten & Drinken is een horecaonderneming in een monumentaal pand dat onder architectuur is verbouwd. Het pand aan de Hof 5 in Amersfoort was het laatste woonhuis aan dit horecaplein en is verbouwd tot horecabedrijf. Aan dit feit ontleent de zaak ook haar naam: de familie Alberts was ruim vijftig jaar bewoner van het pand. Jeroen de Greeff is geen onbekende in Amersfoort. Hij was hiervoor vennoot van Café 't Binnenhof in Amersfoort.

Menukaart

Op de kaart van Alberts staan onder andere Lamskoteletten bereid op de Big Green Egg (17 euro) en de Albert' Stea, rib eye van 200 gram voor 18.50. Cheesecake als dessert (6,50 euro) is een optie.

Voor de inrichting tekende Vanstaalduinen3D. In de gewelvenkelder van Alberts kunnen veertien gasten eten. Daarnaast heeft de zaak haar eigen terrras.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.