nieuws

Nieuwe GaultMillau-gids op 3 november 2014

Restaurant

GaultMillau Nederland komt op 3 november in Amsterdam met haar culinaire gids voor 2015. Locatie is de RAI in Amsterdam. De RAI vormt tevens het decor voor de diverse awards die GaultMillau jaarlijks toekent.

Nieuwe GaultMillau-gids op 3 november 2014

Voorafgaand aan de gidspresentatie is de vakbeurs Fine Food Professional en de Top-100 GaultMillau lunch. De gids maakte de genomineerden voor de awards Belofte van het Jaar, Gastvrouw- of heer van het Jaar en Sommelier van het Jaar al eerder bekend.

Een van de programmaonderdelen van de beurs is de proeverij ‘Grandi Marchi’ die in de ochtend zal plaatsvinden. Hierbij zal een groep samenwerkende Italiaanse wijnhuizen zich voor het eerst in deze vorm presenteren.

De gidspresentatie start om 17 uur. Michelin presenteert haar nieuwe gids voor 2015 op maandag 17 november in Maastricht van 10 tot 14 uur. Locatie is het theater aan het Vrijthof.

Reageer op dit artikel