nieuws

Pop-up restaurant serveert louter vis uit blik

Restaurant

In Londen is een bijzonder pop-up restaurant geopend. In Soho is gisteren een keukenloos restaurant van start gegaan waar enkel vis uit blik wordt geserveerd.

Pop-up restaurant serveert louter vis uit blik

Het visrestaurant blijft zes maanden open en is bedacht door een architectenbureau. Het restaurant, Tincan genaamd, verkoopt een exclusieve selectie van visconserven. Het gaat om vis in blik die niet te verkrijgen is in supermarkten.

Tincan is gevestigd in Upper James Straat in de Londense wijk Soho. De bedenkers achter de tijdelijke blikviszaak raakten geïnspireerd door een voorbeeld in Portugal. Daar zagen ze een oude hengelsportzaak die was omgetoverd tot een levendig restaurant waar vis uit blik werd verkocht.

Reageer op dit artikel