nieuws

Restaurantrekening dient als buskaartje

Restaurant

In oktober geldt een restaurantrekening bij vervoerder Connexxion als een geldig vervoersbewijs. Net als een bioscoopkaartje, theater- of concertkaartje. Na acht uur ’s avonds brengt de busmaatschappij gasten gratis naar huis op vertoon van een restaurantrekening van minimaal 25 euro.

Restaurantrekening dient als buskaartje

In oktober kunnen gasten gweer ratis terug naar huis met de restaurantrekening, theater-, concert- of bioscoopkaartje. De actie is geldig van 1 tot en met 31 oktober 2014 op vrijwel alle buslijnen van Connexxion in Noord-Holland, Provincie Utrecht en regio Almere (incl. Maxx en R-net). De actie wordt voor het derde jaar gehouden.

Als de gast aan de buschauffeur de restaurantrekening laat zien (minimaal € 25,-), brengt hij de gasten – maximaal twee per rekening – gratis naar huis. Hetzelfde geldt voor een theater, concert of bioscoopkaartje.

De actie is niet geldig op het nachtnetwerk van de busmaatschappij.

Reageer op dit artikel