nieuws

Umami wordt Umami by Han

Restaurant

De restaurants van Umami gaan verder onder de naam Umami by Han. Eigenaar Han Ji wil meer nadruk leggen op kwaliteit en gezondheid, en stelt dat het vernieuwde concept beter aansluit bij de missie en kookstijl van sterrestaurant HanTing Cuisine.

Umami wordt Umami by Han

Umami by Han maakt onderdeel uit van de nieuwe Han Group, waar ook HanTing Cuisine, HanTing Academy en restaurant Red Chilli in Nieuwe Niedorp onder vallen. De laatste restaurant werd recent overgenomen.

Umami by Han serveert moderne fusion-gerechten van verschillende Aziatische keukens met een Franse twist, die worden gecombineerd met bijpassende wijnen en theesoorten. De social-dining-formule blijft in het vernieuwde concept overeind. Nieuw op de kaart is het regelmatig wisselende ‘Menu Gastronomique’ met verfijnde wijn-spijscombinaties.

Umami by Han heeft restaurants in Den Haag, Rotterdam, Maastricht, Eindhoven en Vlaardingen. De heropening van deze restaurants vindt plaats medio september.

Reageer op dit artikel