nieuws

Francois Geurds krijgt dinnershow in Rotterdam

Restaurant

Tweesterrenchef Francois Geurds wordt chef van een nieuwe dinnershow in Rotterdam. Villa Thalia is een project van Chiel Jongejan en Olivier van Hoey Smith en de topchef staat aan het hoofd van de dinnershow. Locatie: een voormalige bioscoop aan de Kruiskade in Rotterdam.

Francois Geurds krijgt dinnershow in Rotterdam

Francois Geurds noemt Villa Thalia een waanzinnige uitdaging. Hier moeten 300 couverts er in een keer uit. Het is mijn kick daar topkwaliteit neer te zetten,’ zegt Geurds in een persverklaring over de start van Villa Thalia. Op 27 november opent de locatie.

‘Zoiets bestaat nog niet in Europa. Jongejan en Van Hoey Smith tonen met dit megaproject lef. Net als hen ga ik voor het maximale,’ motiveert Geurds zijn deelname.

Villa Thalia beschikt over 280 zitplaatsen, trapsgewijs met elkaar verbonden. Uitkoop van de gehele zaal is mogelijk. Kaarten voor de show en het viergangendiner zijn te koop vanaf 79,50 euro. Dit is inclusief drank. Luxe vipkaarten kosten 175 euro.

Bioscoop

‘Villa Thalia is de eerste uitgaanslocatie in Nederland met 360 graden projecties, vliegmachines en doorlopend entertainment. Locatie is een voormalige bioscoop aan de Kruiskade in Rotterdam en dit filmverleden gaat als een rode draad door Villa Thalia’. Na afloop van de dinershow verandert de locatie van horecagrootheden Jongejan en Hoey Smith in en een club.

Reageer op dit artikel