nieuws

Heropening Sligro Eindhoven met sterrenchefs

Restaurant

Horecagrossier Sligro opent op 8 december in Eindhoven haar vernieuwde vestiging in het bijzijn van tal van sterrenkoks uit Nederland en België.

Heropening Sligro Eindhoven met sterrenchefs

Wim van de Donk, commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant, verricht de opening van de vernieuwde Sligro-vestiging. Sligro Eindhoven is de derde Sligro-vestiging van de nieuwe generatie, ook wel Sligro 3.0 genoemd. Deze heeft extra veel versbeleving.
Een groot aantal Nederlandse en Belgische één en twee Michelinsterren koks waaronder de kersverse tweesterrenchef Soenil Bahadoer (De Lindehof, Nuenen) is daarbij aanwezig. Ze geven op 8 en 9 december demo’s.

Sterkoks

Andere sterkoks die erbij zijn: Johan van Groeninge (Restaurant Avant-Garde, Eindhoven), Jan Marrees (Restaurant Bretelli, Weert), Hans van Wolde (Beluga, Maastricht), Eric van Loo (Restaurant Parkheuvel, Rotterdam) en Rogér Rassin (Restaurant La Rive, Amstel Hotel Amsterdam).
Daarnaast  zijn vertegenwoordigd: De Karpendonkse Hoeve, Eindhoven, Marcel Kleuskens (Golden Tulip Jagershorst, Leende), Roger van Damme (Het Gebaar, Antwerpen), Alex Clevers (Restaurant Vivendum, Dilsen-Stokkem, België).

45.00 artikelen

Op meer dan 14.000 m2 wordt in de Eindhovense Sligro een assortiment van 45.000 artikelen gepresenteerd, waarvan er 5.000 volledig nieuw is.  De vestiging aan de Hurksestraat is er een met historie. In 1987 nam Sligro de aldaar gevestigde horecagroothandel van voetbalcoryfee Jan Louwers over en breidde de groothandel flink uit.
Eerder dit jaar is in Maastricht een Sligro 3.0 van start gegaan. De opening was eveneens in het bijzijn van sterrenchefs die verschillende demo’s verzorgden.

Reageer op dit artikel