nieuws

Michelin 2015: De Leuf koestert overgebleven ster

Restaurant

Restaurant De Leuf in Ubachsberg zakt van twee naar een ster in de Michelingids 2015 die op 17 november is gepresenteerd in Maastricht.

Michelin 2015: De Leuf koestert overgebleven ster
De Leuf

De reactie van Sandra van de Bunt verschijnt in de nieuwsbrief van De Leuf op 17 november vlak na de presentatie van de nieuwe Michelingids. ‘Mijn man heeft met zijn talent en hard werken twee Michelinsterren bij elkaar gekookt. Deze komen hem toe en hij heeft ze mee naar boven genomen. Het is een wonder dat ons zeer jonge team er in is geslaagd toch een Michelinster te veroveren. Dit geeft mij een enorme voldoening.’

‘Ster gewonnen’
Paul van de Bunt overleed totaal onverwacht op 10 april 2014 en werd 61 jaar oud. De 24-jarige Bas van Kranen, destijds zijn rechterhand, heeft het roer inmiddels overgenomen.  ‘Bas weet, samen met mijn zoon, het culinaire niveau hoog te houden. Wij hebben daarom vandaag een ster gewonnen.’

Michelingids 2015

Later volgt op missethoreca.nl een reactie voor de camera van Bas van Kranen.
Meer nieuws over de Michelingids 2015? Klik hier.

Reageer op dit artikel