nieuws

Nikolien Vesters is Talentvol Gastvrouw van het Jaar

Restaurant

Nikolien Vesters-Verstraelen van restaurant Vesters in Nijmegen is, vanwege haar grote sociale vaardigheden, uitgeroepen tot Talentvol Gastvrouw van het Jaar in de GaultMillau gids 2015.

Nikolien Vesters is Talentvol Gastvrouw van het Jaar

‘In het Nijmeegse Vesters voelden we ons onmiddellijk thuis’, zegt de jury. De grote sociale vaardigheden van Nikolien gaven de doorslag in het pakken van de award. ‘Ze is niet alleen gastvrouw in het restaurant dat ze samen met chef Jeroen Vesters runt, maar ook sommelier.

‘In haar gastvrijheid gaat ze soms ver: ze is niet te beroerd om haar gasten nog snel even naar het Centraal Station te brengen als ze de laatste trein dreigen te missen. Die houding maakt van een maaltijd een beleving.’

‘Ze steekt haar nek uit, is attent en bijzonder voorkomend, pro-actief, ziet de details direct en beweegt perfect mee met de wensen van elke tafel. Niemand ontsnapt aan haar aandacht. Haar vriendelijkheid is bekend in Nijmegen, niet alleen onder de vele gasten, maar ook onder collega’s in die stad. Ze staat klaar voor de Nijmeegse horeca.’

Restaurant Vesters wordt ondergaat binnenkort een verbouwing, en verhuist van 11 tot en met 24 november naar een bijzondere locatie in Nijmegen: de toren Belvédère. Ook pakte het restaurant eerder vandaag al de award voor de beste prijs-plezier verhouding.

Reageer op dit artikel