nieuws

Oplichters stelen tickets pop-up restaurant Blumenthal

Restaurant

De Britse topchef Heston Blumenthal is slachtoffer geworden van fraude bij het reserveren van tafels in zijn pop-up restaurant in Australië. Oplichters slaagden erin om in het bezit te komen van meer dan honderd tickets. Blumenthal werkt met een gelimiteerd aantal beschikbare plaatsen.

Oplichters stelen tickets pop-up restaurant Blumenthal

Blumenthal komt met een pop-up restaurant in Australië van zijn fameuze The Fat Duck in Groot-Brittannië. Voor dit pop-up restaurant is een bepaald aantal tickets beschikbaar die Australiërs via internet konden kopen.

Daarbij is een groep oplichters erin geslaagd om zeker honderd tickets onrechtmatig te bemachtigen. Doel van de oplichter was om deze voor veel geld te verkopen. Een ticket voor het pop-up restaurant kost normaliter 475 dollar. Volgens de organisatie is de oplichting snel aan het licht gekomen en is een technische aanpassing doorgevoerd om verdere diefstal te voorkomen.

Reageer op dit artikel