nieuws

Schmidt Zeevis vertrekt uit centrum Rotterdam

Restaurant

Groothandel Schmidt Zeevis gaat verhuizen. De Rotterdamse visleverancier vertrekt uit het centrum van de stad om zich te gaan vestigen op bedrijventerrein Spaanse Polder bij de A20.

Schmidt Zeevis vertrekt uit centrum Rotterdam

Reden van de verhuizing is dat het bedrijf op de nieuwe locatie kan uitbreiden. Daarnaast speelt parkeerproblematiek voor klanten en eigen vrachtwagens een rol van betekenis. De verhuizing wordt gemeld door Het Financieele Dagblad en staat gepland in augustus 2015.

Volgens de zakenkrant laat Schmidt Zeevis op bedrijventerrein Spaanse Polder voor zo’n 15 miljoen euro een nieuw pand bouwen. De handtekening voor de bouw van het nieuwe gebouw is eind oktober gezet. Het nieuwe pand krijgt een vrieshuis waarin 2000 pallets kunnen staan.

‘Het wordt steeds lastiger met parkeren. Voor onze klanten, maar ook voor onze vrachtwagens. Bovendien krijgen we in de nieuwbouw een eigen vrieshuis en kunnen we verder groeien met het bedrijf’, aldus directeur Jos van Vuren in Het Financieel Dagblad.

Schmidt Zeevis gaat overigens niet verloren voor het centrum van Rotterdam. In de nieuwe Markthal is de visleverancier aanwezig met een stand. Recent gaf Wil van Merkensteijn van Schmidt Zeevis een toelichting op de aanwezigheid in de Markthal.

Reageer op dit artikel