nieuws

TOV: bib is boost voor het team

Restaurant

De terugkeer van de Bib Gourmand bij restaurant TOV in Schagen na een afwezigheid van twee jaar, ziet eigenaresse Marlies Baken als een ‘boost voor ons team.

TOV: bib is boost voor het team
Website TOV

‘We werden vanochtend gebeld met het goede nieuws. We hadden het totaal niet verwacht, maar we zijn er superblij mee.’ Marlies Baken en haar partner en chef-kok Roy Strijbos kregen eerder in 2008 het onderscheidingsteken Bib Gourmand van Michelin voor TOV in Schagen. Nu staan ze weer in de nieuwe gids met het teken voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Boost

In 2012 raakten de eigenaren van TOV de Bib kwijt. Na contact met Michelin bleek dat ze hem hadden verloren omdat ze het keuzemenu hadden ingeruild voor een verrassingsmenu. ‘We zijn dankbaar dat Michelin ons weer heeft bezocht.’ De Bib ziet Baken als waardering voor wat ze neerzetten: ‘Een mooie maaltijd voor een goede prijs. Het is vooral een boost voor ons team. ‘

Rive

Restaurant Tov timmert al een paar jaar goed aan de culinaire weg en staan in verschillende gidsen. Eerder werden ze door SVH Meesterkok Lucas Rive getipt als kandidaat voor een ster.
Bekijk hier de nieuwe lijst van Bib Gourmands 2015.

Reageer op dit artikel