nieuws

Zilt & Zoet: eerst in Lekker en nu Bib Gourmand

Restaurant

Nieuw in de Lekker 500 en sinds maandag 3 november ook in het bezit van een Bib Gourmand. ‘Na negen jaar komt dit nu ineens op ons pad en daar zijn we hartstikke trots op’, aldus Rob Beckers, samen met zijn vrouw Monica eigenaar van Zilt & Zoet in Maartensdijk.

Zilt & Zoet: eerst in Lekker en nu Bib Gourmand
website restaurant Zilt & Zoet

Een felicitatiemail van een collega bracht Rob Beckers, eigenaar en chef-kok van Zilt & Zoet in Maartensdijk maandagochtend op de hoogte van de toekenning van een Bib Gourmand aan het restaurant van hem en zijn vrouw Monica.

Prijs-kwaliteit

‘De Bib Gourmand stond op ons lijstje’, aldus Rob Beckers. ‘We besteden veel aandacht aan de prijs-kwaliteitverhouding en dan is het hartstikke mooi om dat beloond te zien met deze kwaliteitsstempel.’

Lekker 500

Eind oktober hoorden de ondernemers dat hun eetgelegenheid, aangesloten bij restaurantorganisatie Euro-Toques, ook is opgenomen in de Lekker-gids voor 2015. ‘We doen dit nu negen jaar en hebben de laatste tijd het idee dat we op een goede manier bezig zijn. Dit voelt wel een beetje als een bevestiging.’

Prijsstelling

Waarom het juist dit jaar gebeurt, weet Beckers ook niet. ‘We hebben geen dingen bewust anders gedaan. Onze prijsstelling voldoet al sinds de start aan de criteria voor een Bib Gourmand. Noem het de beloning voor jaren werk.’

Bezetting

Wat dit gaat betekenen voor de bezetting, weet de chef-kok niet. ‘De woensdag na Lekker hadden we al direct gasten die kwamen vanwege onze plek in de gids. Geen idee of dat ook zo werkt met een Bib Gourmand. Vanzelfsprekend hopen we dat van harte.’

Klik hier voor het overzicht Bib Gourmand 2015.

Reageer op dit artikel